Известие

Collapse
No announcement yet.

ПТП - ремонт - сметка..... :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПТП - ремонт - сметка..... :(

Имам въпрос. Нов съм във форума и доста неща не са ми ясни, затова ще ви помоля за малко разбиране. Та да си дойда на думата. Катастрофирах със служебната Алфа 146, колата няма автокаско и ще трябва всичко да плащам аз. Щетите на пръв поглед са:
    - счупена предна броня;
    - изкривен десен калник;
    - счупен десен халоген;
    - счупен капак на десен фар;
    - счупен десен мигач;
    - изкривена джанта;
    - хлътнала задна дясна врата;
    - счупен заден десен прозорец;
    - леко хлътнал праг под задната дясна врата.

Та въпроса ми е колко ще ми струва ремонта, приблизително...
    Благодаря предварително за мненията ви.
    Ако е необходимо ще се постарая да кача и снимки във форума

Здравей и добре дошъл! Пусни и една снимка мисля, че ще бъде полезно.
    Виж Алфата ...

Comment

...

Comment

имай предвид, че ако е служебна, никой не може да те _задължи_ да плащаш ремонта
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
          имай предвид, че ако е служебна, никой не може да те _задължи_ да плащаш ремонта
          Абе щом няма авто каско нещата не са на добре!
          Аз преди време размазах служебното рено и добре че имаше каско платиха всичко без едната гума!
          EX:Alfa 145 1.3ie Boxer 90 hp 95' ,Alfa 145 1.3 8v Boxer 90 hp 96' - red ,Alfa GTV 2.0 16V 150 hp 96' ,Alfa 145 1.3 8v boxer - black, Alfa 33 1.7ie Sport Wagon 110 hp 92' -

Comment

счупена предна броня; --100лв
            - изкривен десен калник; -50
            - счупен десен халоген; 50-на някоя морга
            - счупен капак на десен фар; - ----продават само цели -50
            - счупен десен мигач; -10
            - изкривена джанта; на морга -------- -15
            - хлътнала задна дясна врата;
            - счупен заден десен прозорец; не знам колко ще е
            - леко хлътнал праг под задната дясна врата. - много трудно се изправя

колега общо взето няма да е кой знае колко много -ако се разтърсиш из моргите пряко сили около 400 лв с боята
            и въпреки това щом е служебна не може да те задължава да я
            правиш ти

ПП да са си направили каско - никой не им е виновен
            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Имам предна броня 1 в повече за 146 /черна/ с 1 работещ халоген /другия го няма/ - 80 лв, Намира се в София.

Ако имаш интерес - на ЛС

Успех!
              Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

Ей, тия работодатели стават все по-нагли! Ужас! Направо им тегли една ше им се не знае...
                Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

абе тоя твоя шеф трябва да ти е благодарен щото така има вазможноста да я пребоидиса цялосно щот с тоя цвят само за TAXI става
                  conductor de una Alfa 145 1.9 td наи сигурното място за една кола е на паркинга , но не за това са направени магистралите

Comment

Благодаря за подкрепата Както казва един приятел - шеф ли е - е.. го у м....... И все пак вината е моя и мисля, че аз трябва да поема щетите, независимо от това, че е е служебна и не са се сетили (не са искали) да я застраховат. Та доколкото разбрах от вашите мнения около 400 - 500 лв. ще ми легне ремонта. Стискайте палци да се размине само с толкова а и ако шефа се смили да ми опрости тоя дълг.... Още един път ви благодаря за мненията. Ако има и други съвети с радост ще ги приема. Лека и безаварийна колеги!

Comment

Working...
                    X